Praktijkinformatie

De praktijk is sinds 1 augustus 2006 gevestigd in Hoogvliet en heeft twee locaties en wel aan de:

                   Beugstraat 83, 3192 GA Hoogvliet

                   Stelle 12d,  3191 KE Hoogvliet
                                 

Op dinsdag- woensdag, woensdagavond en donderdagavond is er spreekuur op de Beugstraat en op donderdagochtend is er spreekuur op de Stelle.
Wanneer je voor de eerste keer komt, kom je altijd op dinsdag of op woensdag op de Beugstraat en voor de overige controles ben je vrij om te kiezen op welk locatie je wil komen.

Elke werkdag (maandag tot en met vrijdag) is er een telefonisch spreekuur van 09:00 - 10:00 uur op 06 – 12444535.
Buiten deze tijd is het niet handig om te bellen omdat we dan vaak met het spreekuur bezig zijn of de kraamvisites rijden. We kunnen dan niet bij de computer.

Als je twijfelt of ongerust bent moet je de diensttelefoon bellen 06 – 12 44 45 35.

De praktijk bestaat uit drie verloskundigen en wel Lize VerbaasKelly van Winkel en Lotte Waard die hun taak met veel professionaliteit, passie en enthousiasme uitvoeren. Wij vinden een goede begeleiding heel belangrijk zodat er wederzijds vertrouwen zal zijn. 

Soms is het mogelijk dat er een verloskundige waarneemt die je niet kent omdat wij of één van ons dan op vakantie is of omdat we een bijscholing/studiedag hebben.

Ook hebben wij regelmatig studenten in de praktijk die in opleiding zijn voor verloskundige. Onder onze begeleiding zullen zij werken aan hun leerproces.
Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dat altijd zeggen.
Onder het kopje ‘Student’ kun je dan ook zien of er een student aanwezig is.


Afzeggen van afspraken

Voor de gemaakte afspraken wordt tijd ingepland in onze agenda. Indien je onverwacht verhinderd bent, is het belangrijk om ons dit minimaal 24uur van tevoren te laten weten. Wanneer je niets laat horen zijn wij genoodzaakt om het consult
(€ 48,50) in rekening te brengen.


Copyright © 2019. All Rights Reserved.